Uitstapje naar de weg

Het 1e uitstapje was de Obvion Run ( 21,1km ) ,

waar zullen we beginnen. Warm weer dus met rem erop de 1e 10km want anders krijg je het tweede gedeelte een klepke met de hamer. Daar had ik al helemaal geen zin in.

Opkomst , viel mij wat tegen . 189 finishers.  Parcours , waren mooie stukken bij. Niet alles vond ik prettig voor te lopen , veel keren en draaien. Voor herhaling vatbaar , ik weet het nog niet. Wedstrijd heeft potentie maar loopt in de schaduw van Maastrichts Mooiste. Voor de som van 18,75 euro kan ik ook een mooie trail lopen.

Tweede uitstapje , de Bufferrun op 21 Juni.

Ik moet zeggen het was pittiger dan ik had gedacht. Opkomst was super . parcours pittig maar mooi.

Prima organisatie en u beerke veur 1,25 en inschrijfgeld voor 3 eurie :-)

De week ervoor nog 2,50 euro betaalt per consumptie , voor de wedstrijd zelfs geen koffie ( dan ben ik al helemaal niet blij )

Hulde voor de Bufferrun