1e Kattenbostrail te Lommel

Een voorgevoel had ik het s'morgens al. Ik loop vandaag maar met Esther , er zijn niet teveel inschrijvingen , onbekend terrein en het was de 1e x.

Mijn gevoel was goed , de deelname viel wat tegen in Lommel. Ach ja.

Er waren heel heel veel single-tracks dan ligt de snelheid toch al niet te hoog. Hoogte meters waren ook niet veel wel veel los zand. Organisatie was wel in orde. Dan over mijn gevoel , na een plaspauze ( te veel koffie ) liep Esther door. Tja , in de verte zag ik Esther lopen maar in oogwenk zag ik ergens anders een pijl. Dus Esther maar weer op het goeie pad geschreeuwd. Hier en daar kon het beter. Na de drankpost , een hele tijd blanco pijlen. ( die hadden we de hele tijd al ) Opeens zag ik pijlen met een sticker van een andere trail erop ( Legendtrail ) . Volgens mij werd die al gelopen en was dat in de Ardennen. Maar goed , wat dan nu . Niemand voor ons en achter ook al niet. Geluk bij een ongeluk een stuk zelf de route maar gemaakt en de pijlen toch een beetje in het oog gehouden. We kwamen erachter dat 1 kant de sticker zat. Pffff. Slimme Belgen of domme Ollanders. Voor de rest redelijk leuke trail zoals gezegd veel single tracks en niet veel voor te fotograferen  ( Duits oorlogskerkhof ) Filmpje van CravingTrails zet ik deze week erop.