Oudejaarsloop

Wat is het toch een mooie loop geworden. Een wedstrijd dat staat als een huis. 317 deelnemers , dan mag je toch langzaam spreken als een vaste waarde op de kalender.

 

Wat heb ik voor de rest te melden , ik moest het doen zonder mijn steun en toeverlaat ( Francien  moest werken)  Gelukkig kreeg ik hulp met spelden van het startnummer van Ingrid. 

 

De wedstrijd verliep prima , in het begin kon ik nog een  beetje meekomen met Claudia. Maar dat ging een net een tikje te snel. Mijn eigen tempo door gelopen. Helaas kwam ik Claudia weer tegen onderweg. Blessure , alvast beterschap. In de afdaling hoorde ik iemand zeggen , goed zo Harold. Soduje , hij liep achter me. Eén van mijn trainingsmaatjes.  Dan maar doorlopen. Harold klasse gelopen . Even later komt Ruud ook binnen. De dames lopen ook geweldig. De laatste tijd lopen we meer duurlopen met wat mensen. Het begint zijn vruchten af te werpen. Sjun. Zondag , de poort van Heuvelland. Gelukkig weer een trailke

 

Oudejaarsloop Heerlen

9,2km - 0:45:37

Aantal deelnemers totaal: 317