57e AVON Kerstcross

Ongelooflijk dat je met 2e kerstdag 2e wordt.

Het was een koude maar een mooie ochtend. Met een nog een beetje stress in de poten en vooral kupke van afgelopen zaterdag komt gelukkig weer alles uiteindelijk goed.

 

De wedstrijd , lekker ontspannen ingelopen met Esther tot kort voor de wedstrijd. De start was redelijk , niet te snel starten want die 2 verschrikkelijke heuveltjes volgen snel. De hartslag gaat dan ook al behoorlijk omhoog. Ik kan mijn weg redelijk volgen tot na de 7 heuveltjes. Maar dan merk je dat je ouder wordt. Sinds moet ook een bril dragen onder het lopen , zag te wazig en werd onzeker. De bril begint te beslaan. Sodeju , effe afgezet ( geen optie ) dan maar in de "mist" lopen. Ach ja , bij de finish vertelde Joop dat ik in de prijzen was gevallen. Het eerste wat ik dacht dat hij zich vergist had. Dus toch niet . 

3.6km-0:18:47