49. int. Volkslauf Herzogenrath

Daar gaan we , eindelijk tijd gevonden om wat te schrijven . Ik kom graag in Herzogenrath niks mee met de organistatie ( kaffee und kuchen altijd ) prima ronde. Voor elk wat te lopen. 5km , 10km en de 1/2 marathon. Toch vind ik het altijd vreemd vinden dat er weinig lopers zijn aus Holland. Zelfs iemand die een trail organiseert wist niet dat er vandaag ( zaterdag 27-10 ) de wedstrijd was. Misschien een tegenvraag , Hoe ga je het laten weten aan mensen in Herzogenrath en omgeving dat er een trail is net over de grens.

De 5km , ja . Kort door de bocht , ik was niet tevreden ( 24:14 ). Weet niet waarom , liep niet , stress van de afgelopen week. Off day . 

De dames hadden het prima gedaan 3x 1e plaats incl. prijs met rode paraplu.

 

Ja dat was het , op naar de 13. Geilenkirchercrosslauf. Hopelijk beter.