Meerssen Marathon maar dan de 1/2

De parcoursen van de 5 km, kwart- en halve marathon, 20 mijl en de marathon gaan door pittoreske dorpskernen als Meerssen, Schietecoven, Ulestraten en Waterval. In de afgelopen 20 jaar is het evenement in Zuid-Nederland uitgegroeid tot een regionaal evenement met de enige, echte marathon in Zuid-Limburg.

Zo staat het op pagina maar wat ze me vertelden dat het op deze i.p.v. van herfst toch nog een zomerse dag inplande. Wat was het werm.

Bij inlopen merkte ik het al , droge lucht en warm. Dus goed verzorgen onderweg. 

Dit x samen met Kelly gelopen en al gauw kwamen we erachter dat een wedstrijd wordt om ieder geval géén tijd te lopen maar om zo goed mogelijk door te komen. We hebben nog wat kunnen genieten Het viel me wel dat na de 1e ronde toch wel erg rustig werd. Misschien doen sommige verstandig om na 1 ronde om het voor gezien te houden.  ( heel verstandig Ingrid ) Op de marathon werd al helemaal rustig , welgeteld 34 zijn er gefinisht en op de 20 mijl zijn er ook al niet veel meer. 

Wat krijgen we voor het inschrijfgeld ? ( 19,50 ) En goed fatsoenlijk afgezet parcours met voldoende drankposten , en afwisselend parcours. Na de finish een drankpost , een stuk vlaam en een vetleren medaille. Wat ik wel verwachten mag dat ik een bruto/netto tijd krijg. Helaas.

Persoonlijk vind ik het goed in Meerssen en uitgelezen kans voor verenigingen om hier aan mee te doen. Een 5 10 , een halve marathon , 20 mijl en de marathon. Toch blijf dat achter , ik kan nou niet echt veel mensen zien van Achilles/AVON/STB . 

Verder Francien , Karel en Els bedankt voor het  supporteren