23e STAPloop

De 23e STAPloop was een beetje druilerig weer.

Maar ik vind het altijd een leuke loop ondanks dat ik gister een bezoek had gebracht bij de kaakchirurg wilde ik toch lopen. What the fuck er zijn mensen die hebben meer.

Samen met Pierre en Francien een goede kop koffie gedronken  voor de start , valt het toch op dat er weinig lopers uit de regio zijn. ( ook van A'Top ) Petra en ik moeten dan maar de eer hoog houden op de 5km. 

Een beetje inlopen en dan naar de start , weer is goed. In het begin probeer ik Claudia te volgen maar dat gaat me iets te snel. ( meer interval gaan doen ). Na een redelijk tussenstuk , krijg ik nog een positieve impuls door Ger Bodelier. Thanks. En met de kaak , ach ja .

23 STAPloop - 5km 0:25:24  

Volgende week de ALFAtrail met Kelly en Ingrid wordt weer genieten